Kapel op 't Rijsselt
Mettrayweg 25
7211 LC Eefde
0575 - 570521
info@kapeloptrijsselt.nl
     
   

Praktische informatie


Algemeen

 • De concerten van de Kapel op ’t Rijsselt vinden in het seizoen 2020/2021 tot nadere aankondiging plaats in de Buitensociëteit van theater Hanzehof, Coehoornsingel 1, Zutphen. Deze locatie is vanaf het NS-station in Zutphen in plm. 7 minuten te voet bereikbaar.

 • Zowel bij de Kapel zelf als achter de Buitensociëteit van de Hanzehof zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen beschikbaar. Maak hiervan gebruik en parkeer niet op de weg, op de stoep of op het gras.

 • Het is nog onzeker of er in dit seizoen tijdens een concert een pauze is en of we daarin dan - zoals u van ons gewend bent - koffie en thee kunnen aanbieden. Informatie hierover zal uiteraard t.z.t. bekend worden gemaakt.

 • De concerten in de reguliere serie beginnen om 11.30 uur, tenzij anders aangegeven.
 • De zaal gaat om 11.00 uur open voor het publiek.
 • De zaal is toegankelijk voor (elektrische) rolstoelen en scooters.
 • In de zaal is in beginsel vrije plaatskeuze, maar omdat de stoelen vooraf o.b.v. de ontvangen reserveringen worden klaargezet kan het voorkomen dat bezoekers door een medewerker naar hun plaats worden begeleid.

 • Het maken van foto’s, geluids- en video-opnamen is zonder toestemming uitdrukkelijk verboden. Wilt u graag opnames maken, overleg dan vooraf met de mensen van de organisatie.

 • De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart is bij de Kapel inwisselbaar. Wilt u een concert met deze kaart betalen, vul dan het nummer van de kaart (het pasje) in op het reserveringsformulier of meld ons dat via de mail.

 • Privacy: de gegevens die van u in de administratie van de Kapel zijn opgenomen (bijv. adres, telefoonnummer e.d.) worden alleen gebruikt om met u te communiceren, het toezenden van een abonnement, het in voorkomende gevallen melden van annulering van een concert of bij de melding dat er plaatsen vrij zijn gekomen als u op een wachtlijst staat.
  Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

 • De website van de Kapel gebruikt geen cookies. In tegenstelling tot bij onze concerten zult u bij het bezoeken van onze website, ook als vaste bezoeker, dus niet worden herkend.

 • In incidentele gevallen kan het terrein van de Kapel in Eefde zijn afgesloten met een slagboom. Bezoekers kunnen zich dan melden via een "praatpaal" links van de slagboom.

 • De Kapel is slecht bereikbaar met openbaar vervoer. U kunt gebruik maken van de Regiotaxi Gelderland. Minimaal 1 uur tevoren (bij aansluiting op trein of bus 2 uur) bellen naar 0900-0276 (lokaal tarief).

  Vrienden van de Kapel
  Wilt u de Kapel ook steunen? Word dan ‘Vriend van de Kapel’ en stort uw bijdrage op bankrekening 32.23.43 941 (IBAN: NL17RABO0322343941) bij de Rabobank Zutphen o.v.v. ‘Vriend van de Kapel’. De minimumbijdrage is € 20,-.
  Met uw bijdrage kan de Kapel nog gevarieerder en verrassender programmeren.

  ANBI-Status
  De Kapel is door de Belastingdienst aangewezen als ANBI. D.w.z. dat giften, schenkingen en donaties aftrekbaar zijn voor de Inkomstenbelasting. Vanwege de culturele activiteiten van de Kapel is zo'n gift zelfs voor 125% aftrekbaar. Voor meer informatie: ga naar www.belastingdienst.nl, type in het lege vakje rechtsboven aan de pagina "gift aan ANBI" en klik op "zoeken".
  De ANBI-status verplicht de Kapel meerdere gegevens te publiceren. U vindt deze hier.
   

 
     

 
     
   

Ontwerp website Bart Mendelson