Kapel op 't Rijsselt
Mettrayweg 25
7211 LC Eefde
0575 - 570521
info@kapeloptrijsselt.nl
     
 

Eerstvolgende concert

Goed bericht.
Voor de Buitensociëteit van de Hanzehof is een uitzondering gemaakt m.b.t. de beperking van het bezoekersaantal tot 30 personen. De komende periode kunnen dus ook de concerten van de Kapel op ’t Rijsselt doorgaan. Wel is er de verplichting tot het dragen van een mondkapje tijdens het lopen door het gebouw. Dat kapje kan af als de bezoekers op hun plaats zitten.

 

4 oktober 2020   |   aanvang 11.30 uur
(reprise vorig seizoen)
 
Amsterdam Wind Quintet

Programma: von Kopf bis Fuss

Het internationaal bekende Amsterdam Wind Quartet moest in juni nog wijken voor corona en krijgt dit seizoen een nieuwe kans met een geheel nieuw programma.
In dit concert passeren de grootste Europese en Amerikaanse namen uit de roerige jaren twintig de revue. Schrijver Bertolt Brecht en componist Kurt Weil maakten naam met o.a. de bekende Dreigroschen Oper, een door de Nazi’s verboden theaterstuk waarin de slechte sociale omstandigheden van die tijd aan de kaak worden gesteld. In diezelfde tijd werd Marlene Dietrich wereldberoemd met het titelstuk van dit concert, afkomstig uit de film Der Blaue Engel. De Charleston komt voorbij evenals Charlie Chaplin (als componist!) en ook is er muziek te horen van Gerschwin, Poulenc en Hindemith. Kortom voor velen een feest van herkenning. www.amsterdamwindquintet.nl

Reserveren voor concerten kan door het sturen van een mail naar info@kapeloptrijsselt.nl.
Vermeld het concert/de concerten, het aantal plaatsen, uw telefoonnummer én geef aan of de personen van de reservering uit één huishouding komen en dus naast elkaar mogen zitten.

NB: i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus vinden de concerten tot nadere aankondiging plaats in de Buitensociëteit van theater de Hanzehof, Coehoornsingel 1 in Zutphen.

 

 
   

 
     
   

Ontwerp website Bart Mendelson