Laden Evenementen

The Dutch National Opera Academy

25 september 2022 om 11:30

Un mari à la porte, operette in één bedrijf van Jacques Offenbach

De Academy, een internationale opera- en operetteopleiding, is een samenwerkingsverband tussen de conservatoria van Amsterdam en Den Haag, het Concertgebouw en de Nationale Opera. Studenten van de opleiding soleren in deze vrolijke klucht waarin jaloerse echtgenoten, schuldeisers en onschuldige meisjes een hoofdrol spelen. 
Theater Hanzehof, het Operaplatform Gelderland-Overijssel en de Kapel op ’t Rijsselt openen hiermee gezamenlijk het concertseizoen 22/23.

Jacques Offenbach (1809-1880) was een Franse componist/cellist van Duitse afkomst. Hij geldt als een van de scheppers van de operette. Hij schreef vele, vooral komische opera’s. Zijn producties waren van een ongeëvenaarde muzikale verve en vol met satirische ironie. Un mari a la porte is een zeer vermakelijke zogenaamde vergissingscomedie, in die tijd een veel gebruikte stijlvorm. Het verhaal speelt zich in de slaapkamer van een pasgetrouwd stel, met alle komische misverstanden die daarbij denkbaar zijn. 
Het concert wordt voorafgegaan door een korte inleiding door Ben Coelman, hoofd educatie van de Nederlandse Reisopera.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Deel dit concert

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
25 september 2022
Tijd:
11:30
Kosten:
Gratis – €22
Evenement Categorie:

Locatie

Buitensociëteit van theater Hanzehof
Coehoornsingel 1
Zutphen, 7201 AA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0575-570521
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Kapel op ’t Rijsselt
Telefoon:
0575-570521
E-mail:
info@kapeloptrijsselt.nl
Bekijk de site van Organisator