Laden Evenementen
Alhambra Revisted in Kapel op 't Rijsselt

Rolinha Kross, zang Monique Lansdorp, viool Haytham Safia, ud Gottfrid van Eck, klarinet/verteller

3 april 2022 om 11:30

Programma: Alhambra revisited

Het concert op 3 april (Alhambra revisited) moet helaas voor de 3e keer (!) worden geannuleerd. In dit geval is ziekte van een van de musici de reden. Het concert wordt verschoven naar zondag 20 november 2022.

In het middeleeuwse Spanje hebben Christenen, Joden en Moslims eeuwenlang naast elkaar geleefd. Er waren conflicten en veldslagen, maar er was ook een bloeiende culturele uitwisseling met een belangrijke rol voor poëzie, verhalen en muziek.
Een tastbare herinnering aan die tijd is het Alhambra. In dit concert vertellen vertegenwoordigers van de diverse culturen over het hofleven in dit betoverende paleis. Een swingend en soms meditatief muzikaal verhaal over geloof, macht en identiteit door musici van Nederlandse, Joodse een Arabisch-Israëlische afkomst.

Geïnteresseerd?

U kunt kaarten bestellen voor elk concert apart, u kunt ook een abonnement nemen voor enkele of voor alle concerten in het seizoen. Klik hier voor onze abonnementen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Deel dit concert

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
3 april 2022
Tijd:
11:30
Kosten:
€22
Evenement Categorie:

Locatie

Kapel op ‘t Rijsselt
Mettrayweg 25
Eefde, 7211 LC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0575-570521

Organisator

Kapel op ’t Rijsselt
Telefoon:
0575-570521
E-mail:
info@kapeloptrijsselt.nl
Bekijk de site van Organisator