Laden Evenementen

Olga vocaal ensemble

18 december om 11:30

Programma: Een warme kerst, muziek uit o.a. IJsland, Rusland en Duitsland

Het Olga vocaal ensemble bestaat uit vijf professionele zangers uit Nederland, IJsland, Engeland en Rusland. Opgericht in 2012 maakte het ensemble al een viertal CD’s en meerdere concertreizen door Europa en de VS waarbij gezongen werd in o.a. het Concertgebouw in Amsterdam en het Kennedy Center in Washington. In dit concert ligt de nadruk op IJslandse en Russische kerstmuziek waarmee tevens wordt aangetoond dat de lange en koude periode rond kerst naast bezinning ook vrolijkheid kan brengen. Een absoluut onbelangrijk detail is dat de heren bij elk concert op het podium worden vergezeld door een rode fluitketel genaamd Ketill Olguson.

De lange donkere winter in de noordelijkste streken van Europa lenen zich bij uitstek voor bezinning en introspectie. En dat geeft op zich weer inspiratie voor het maken van muziek en het schrijven van teksten. Het Olga Vocaal Ensemble, waarvan de leden grotendeels afkomstig zijn uit streken waar de zon zich gedurende de wintermaanden nauwelijks laat zien, maakt daar graag gebruik van. 
Gelukkig is er bij het wachten op de lente ook genoeg reden tot vrolijkheid. Ook dat weerspiegelt zich in de muziek van dit concert.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Entree: Olga vocaal ensemble
22.00
Onbeperkt
Entree t/m 18 jr.: Olga vocaal ensemble
0.00
Onbeperkt

Deel dit concert

6437882
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
18 december
Tijd:
11:30
Kosten:
Gratis – €22
Evenement Categorie:

Locatie

Kapel op ‘t Rijsselt
Mettrayweg 25
Eefde, 7211 LC Nederland
Telefoon:
0575-570521

Organisator

Kapel op ’t Rijsselt
Telefoon:
0575-570521
E-mail:
info@kapeloptrijsselt.nl
Bekijk de site van Organisator