Laden Evenementen
Raoul Steffani 
en ensemble Flor d’Amor in Kapel op 't Rijsselt

Nieuwjaarsconcert met bariton Raoul Steffani en ensemble Flor d’Amor

16 januari 2022 om 11:30

Programma: Caribbean meets Classic

I.v.m. de voortdurende coronamaatregelen wordt het nieuwjaarsconcert van 16 januari a.s. doorgeschoven naar 15 januari 2023. Gekochte kaarten blijven geldig.

Wilt u op de hoogte blijven en steeds tijdig informatie ontvangen over de concerten, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief (zie onderaan deze pagina).

Het nieuwjaarsconcert wordt zoals gebruikelijk verzorgd door musici met een heel verschillende muzikale achtergrond. Bariton Raoul Steffani is een markante en succesvolle vertegenwoordiger van de jongste generatie Nederlandse zangers. In 2018 verraste hij als winnaar van het Grachtenfestival van Amsterdam waarna zijn carrière in binnen- en buitenland een grote vlucht nam. In het andere deel van dit concert brengt ensemble Flor d’Amor vrolijke aanstekelijke muziek uit Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Hoe deze ogenschijnlijke tegenpolen het nieuwe jaar gezamenlijk muzikaal op gang kunnen brengen zal blijken in dit eerste concert van 2022.

Geïnteresseerd?

U kunt kaarten bestellen voor elk concert apart, u kunt ook een abonnement nemen voor enkele of voor alle concerten in het seizoen. Klik hier voor onze abonnementen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Deel dit concert

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
16 januari 2022
Tijd:
11:30
Kosten:
€22
Evenement Categorie:

Locatie

Kapel op ‘t Rijsselt
Mettrayweg 25
Eefde, 7211 LC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0575-570521

Organisator

Kapel op ’t Rijsselt
Telefoon:
0575-570521
E-mail:
info@kapeloptrijsselt.nl
Bekijk de site van Organisator